7 років тому
(23.10.2017)

День Старого Лева у Дніпрі. Facebook-історії, які стали книгами

День Старого Лева у Дніпрі — так представники львівського «Видавництва Старого Лева» назвали літературну зустріч письменників Зої Казанжи і Андрія Бондара з читачами.

«Нарешті склалися зорі, і ми змогли приїхати до Дніпра з нашими авторами, — говорить головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка. — Ми розкажемо і про книги, які ми створюємо, і про важливі ціннісні речі, спільні для нас всіх. Нам цікавий обмін енергією і думками з читачами»

Під час презентації своєї книги «Щось таке як любов» Зоя Казанжи зазначила, що майже сто відсотків оповідань у книзі були написані на основі її постів у Facеbook: «Це дуже прості банальні історії про небанальне життя», — говорить письменниця.

Публіцист і перекладач Андрій Бондар вважає, що у Facebook можна писати несерйозні речі, які серйозна література завжди оминає. Своїми можливостями соцмережа народжує літературні жанри, які не є класичними.

Закінчився вечір лекцією Мар’яни Савки «Я знаю, що ти інший», яку вона підготувала у рамках присудження їй титулу посланця доброї волі ООН цього року

Поширити на Facebook Поширити на Twitter