7 років тому
(14.10.2017)

День захисника України у Дніпрі відзначили маршем військових

День захисника України відзначили у Дніпрі. Урочистості розпочалися вшануванням пам’яті загиблих та присягою курсантів університету внутрішніх справ.

Людмила — мати курсанта. Ділиться: вона пишається своїм сином. «Серце щемить, хоча я дуже горда. Я вітаю усіх захисників Вітчизни та дякую, що ми живемо під мирним небом. Повертайтеся додому живими!»

Свято продовжилося маршем захисників, до нього долучилися учасники бойових дій, військовослужбовці збройних сил України та інших силових структур, а також ліцеїсти. Хода завершилася біля музею АТО.

«Кожен із нас прийшов, щоб побачити бойових побратимів, адже у повсякденному житті це доводиться робити нечасто, — коментує голова Дніпровської міської організації Всеукраїнського об’єднання ветеранів Володимир Лендич. — Також для того, щоб показати, що при необхідності ми готові знову взяти до рук зброю та захистити свою землю».

Матеріал підготовлено в рамках проекту "Дніпро. Зміни", який здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів матеріалу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter