8 років тому
(09.09.2016)

Дніпрян запросили до Школи соціального підприємництва

Дніпрян запросили до участі в безкоштовній Школі соціального підприємництва, що триватиме у Львові з 28 вересня по 26 жовтня.

Багато людей де-факто мають соціальне підприємництво, однак не знають про це. Координаторка проекту Молодіжного соціального підприємництва Наталя Болебрух вважає, що це еволюція підприємництва, і саме таким має бути вибір будь-якого підприємця ХХІ століття

У школі є три модулі навчання, 50 годин теорії, 30 годин менторської роботи. Після завершення навчання учасники ІІ Школи соціального підприємництва матимуть 12 днів на доопрацювання власного соціального проекту разом із менторами програми. За результатами презентацій проектів три команди отримають часткове дофінансування власного проекту від Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща.

«Ми запрошуємо людей з усієї України, які мають ідеї або хочуть почати робити щось добре, — пояснює Наталя Болебрух. — Можна займатися не лише або громадською діяльністю, або бізнесом, можна ці речі поєднати. Тому ми й запрошуємо людей до цієї школи, щоб вони мали вибір».

Громадське ТБ Дніпро шукає приклади соціального підприємництва на Дніпропетровщині — якщо знаєте про такі, повідомте нам.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter