8 років тому
(18.06.2016)

«Дивовижні» роблять крок до діалогу

Сьогодні громадська організація «Дивовижні» разом із кількома десятками дніпрян приводили до ладу провулок імені Коцюбинського, що знаходиться між «новим мостом» та дніпровським цирком.

«Це вже третя акція у провулку Коцюбинського. Разом із командою художників kickart studio ми розробили ескіз муралу, який почали сьогодні наносити на стіну. А також у нас відбувся соціальний квест, де кожен громадянин може прокачати свої знання, виконавши непрості завдання, наприклад, написати звернення у певний департамент, як відремонтувати тротуар або встановити кришку люка у своєму дворі», — розповіла координаторка «Дивовижних» Оля Корабльова.

Мурал буде закінчено за чотири дні. Втім на цьому робота «Дивовижних» не закінчується. Вже сьогодні вони з’ясували, що деякі МАФи, що знаходяться у цьому провулку, встановлені незаконно та у подальшому вони вимагатимуть у місцевої влади знести їх.

Дніпрянам також влаштували лекцію із юристом, аби вони самотужки могли змінювати оточуючий простір.

«Мені не все одно, що відбувається у моєму місті. Тому я тут. І я важаю, що таких подій має бути якомога більше», — поділився враженнями дніпрянин Ілля.

«Ми, як активні мешканці, зробили крок на зустріч, ми не тільки вимагаємо від влади, а й самі робимо. Але ж ми чекаємо тепер і реакції від влади», — додала керівник ГО «Дивовижні» Марія Насєдкіна.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter