8 років тому
(01.03.2016)

«Нас не зламати»: концерти в зоні АТО для школярів та бійців

28 лютого дніпропетровські волонтери та музиканти відвідали Авдіївку Донецької області. В рамках проекту «Нас не зламати» до бійців 58-ї окремої механізованої бригади та 25-ї повітряно-десантної бригади, а також до місцевих жителів приїхали музичний гурт «Вертеп» та соліст гурту «Код Да Вінчі» Андрій Батозький.

«У Дніпропетровську та інших містах України вирує життя. Серце обливається кров’ю, коли ми чуємо про втрати. До свого скону буду дякувати вам за те, що ви пішли чи добровольцем, чи по призову захищати нас, усіх людей, які стоять за вашими спинами», — із такими словами до бійців звернувся Дмитро Поворотний, волонтер та голова капеланської служби УПЦ КП у Дніпропетровській області.

Один із бійців 58-ї бригади з позивним «Будьоний» зазначає, що такі заходи важливі для військових, бо вони підтримують бойовий дух солдатів. Такої ж думки і вчителі загальноосвітньої школи №6 м. Авдіївка: «Ми кожного дня чуємо підтвердження того, що місто Авдіївка розташоване на лінії розмежування бойових дій. До війни школярів було близько трьох тисяч, зараз лишилася третина. Але вони все ж повертаються в свої міста. Культурне життя в нашому місті починає відроджуватися, саме тому ми будемо раді приймати в себе артистів».

Послухати концерт у школі прийшла мешканка Авдіївки Марія Лапінова зі своєю чотирирічною донькою. Жінка розказує, що місцеві жителі дуже чекають таких концертів, бо вони надихають людей на добрі вчинки та піднімають патріотичний дух.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter