8 років тому
(12.07.2016)

Округ 27. Хто стане нардепом?

17 липня у 27-му виборчому окрузі відбудуться проміжні вибори до Верховної Ради. Як відомо, Борис Філатов, ставши міським головою, склав депутатські повноваження, і дніпряни мають вибрати в парламент нового представника.

На окрузі зареєстрували рекордну кількість кандидатів — 61. З них у списку є дев’ять двійників, по три на кожного основного претендента — Загіда Краснова, Оксану Томчук і Тетяну Ричкову.

Втім Оксана Томчук, чий рейтинг, згідно з соціологічними опитуваннями, наздоганяв рейтинг Загіда Краснова, зняла свою кандидатуру на користь Тетяни Ричкової, чим здивувала пересічних виборців, але не політичних аналітиків, які передбачали такий розвиток подій ще на початку агітаційної компанії.

Громадське ТБ Дніпро вирішило поспілкуватися з фаворитами передвиборчої кампанії — Тетяною Ричковою і Загідом Красновим, чиї рекламні борди заполонили все місто, а також із молодими політиками — Сергієм Жуковим і Анастасією Староскольцевою, які, на нашу думку, є найбільш впізнаваними обличчями в міський політиці серед кандидатів на окрузі.

Для чистоти експерименту ми ставили кандидатам однакові питання, які стосувались їхнього рішення піти в народні депутати України. Які відповіді ми почули, дивіться в нашому сюжеті.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter