7 років тому
(27.10.2017)

У Дніпрі підбили підсумки другого етапу «Бюджету участі»

Переможцями стали вісім великих проектів та сорок чотири малих, їх перелік можна переглянути на сайті Бюджету участі. Усього за проекти проголосувало близько 40 тисяч дніпрян. Вони віддали майже 85 тисяч голосів, адже могли обрати два великих та два маленьких проекти.

Проте 30 тисяч голосів було дискваліфіковано через зловживання у процедурі паперового голосування. «Ми вирішили виключити голоси, які було подано на папері і які мали порушення у заповненні», – зазначив директор департаменту з питань енергоефективних технологій та ініціатив міськради Дмитро Семенніков. Серед основних порушень під час голосування: голоси на бланках внесено в е-систему не в день голосування, відсутність підписів, псування бюлетенів.

«Бюджет участі» — новий проект, як для України, так і для нашого міста. Ми розуміємо, що у його нормативно-правовій базі є недоліки. Тому наш департамент чекає на усіх небайдужих дніпрян, які хочуть висловити свої побажання та ідеї, 31 жовтня у міській раді», — запрошує заступниця директора департаменту з питань енергоефективних технологій та ініціатив міськради Ольга Сіножатська.

Матеріал підготовлено в рамках проекту "Дніпро. Зміни", який здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів матеріалу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter