7 років тому
(08.10.2017)

У Дніпрі відзначили Всесвітній день жіночого хокею

Тримати ключку правильно, забивати шайбу та просто не падати на льоду. У день жіночого хокею професіоналки навчали дніпрянок цьому виду спорту.

Наразі у нашому місті всього дві жіночі команди, проте організаторки сподіваються популяризувати цю гру за допомогою таких заходів. Для цього вхід на ковзанку для жінок та дітей зробили безкоштовним.

Світлана прийшла до команди «Дніпровські білки» через свого сина: «Він вже давно займається хокеєм, і мені стало цікаво, як воно там, на льоду, який рівень навантажень. Це дає мені легкість, швидкість, адреналін. А ще цей спорт дав мені нову родину — мою команду».

Наталя приєдналася «Білок» не так давно, проте хокей вже став її пристрастю та захопленням. «Я займалася зі своїми дітьми роликами та познайомилася зі своєю майбутньою капітанкою. Вона запросила мене до них, я спробувала та лишилася. Ми дуже сподіваємося, що після такого свята дівчата і самі спробують створити нову команду».

Матеріал підготовлено в рамках проекту "Дніпро. Зміни", який здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів матеріалу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Поширити на Facebook Поширити на Twitter